Online-foredrag: Utbrenthet og kronisk stress

Hva er årsaken til symptomene mine? Hvorfor klarer jeg ikke lenger å slappe av? Det kjennes ut som jeg er konstant stresset... Lær hvorfor i online-foredraget "Utbrenthet og kronisk stress":

  • Stresset kan bli kronisk. Årsaken til dette ligger både i hormon- og nervesystemet. Hva skjer egentlig i kroppen ved langvarig stress og overbelastning? Hvilke konsekvenser har det?
  • Hva kan du gjøre for å redusere stressnivået i kroppen og få overskuddet tilbake? Du får konkrete tiltak du kan gjøre. For flere tiltak se foredraget "Oppbygging av kroppen".

Foredragsholder er stressforsker/psykologisk rådgiver Linn Anette Solberg.

Andre relevante online-foredrag

Pris pr. foredrag: 140-250. Prisen for et online-foredrag er 250 kr. Bestiller du disse fire foredragene får du kvantumsrabatt, og prisen blir 200 kr pr. foredrag. Bestill alle online-foredragene og du får ytterligere kvantumsrabatt, og prisen blir 140 kr pr. foredrag.

Last ned opptaket eller se det på internett. Opptaket av foredraget er tilgjengelig på internett i et helt år. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger. Ønsker du å laste ned opptaket til din pc, har du også muligheten til det.

For mer informasjon kontakt oss på linn(at)stressradgivning.no


Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W1. Utbrenthet og kronisk stress
W2. Oppbygging av kroppen
W3. Når hjernen blir påvirket
W4. Variasjon i energien og aktivitetstilpasning

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Hvis en bedrift betaler, fyll også ut:
Bedriftsnavn:Joomla templates by a4joomla