Online-foredrag: Tiltak mot perfeksjonisme og andre drivkrefter

Dine drivkrefter kan føre til automatiske reaksjonsmønstre og mye stress - både hos deg selv og andre. I dette foredraget lærer du tiltak mot:

  • Perfeksjonisme. Den grunnleggende årsaken er ofte at en tror at man ikke er bra nok og desperat prøver å skjule det. Er lav selvfølelse årsaken til din perfeksjonisme, bør du også se online-foredraget "Hvordan få god selvfølelse?". Mulige andre tiltak er bl.a. bevisstgjøring, antiperfeksjonistisk rollemodell og affirmasjoner.
  • Stort kontrollbehov kombineres ofte med perfeksjonisme. Noen av tiltakene under perfeksjonisme kan også brukes her. I tillegg lærer du også andre tiltak som f.eks. at du kanskje benytter "selvoppfyllende profeti".
  • Personer som har et negativt livssyn er ofte gode til å finne negative ting og det positive slipper ikke inn. Dette kan være belastende og stressende både for en selv og omgivelsene. Det å bli mer proaktiv er en av flere tiltak som kan hjelpe.
  • Store ambisjoner, engasjement og pliktoppfyllende henger ofte sammen, men ikke alltid. Ønsker du å gjøre noe med slike drivkreftene kan det være en fordel om du avdekker eventuelle bakenforliggende årsaker. I tillegg er det viktig å lære måtehold og å si nei, verdiavklaring, arbeids- og kvalitetskontroll m.m.

Foredragsholder er stressforsker/psykologisk rådgiver Linn Anette Solberg.

Andre relevante online-foredrag

Pris pr. foredrag: 140-250.  Prisen for et online-foredrag er 250 kr. Bestiller du fire eller flere foredrag får du kvantumsrabatt, og prisen blir 200 kr pr. foredrag. Bestill alle online-foredragene og du får ytterligere kvantumsrabatt, og prisen blir 140 kr pr. foredrag.

Last ned opptaket eller se det på internett. Opptaket av foredraget er tilgjengelig på internett i et helt år. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger. Ønsker du å laste ned opptaket til din pc, har du også muligheten til det.

For mer informasjon kontakt oss på linn(at)stressradgivning.no

Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W5. Å få kontrollen tilbake
W6. Når tiden ikke strekker til
W7. Tiltak mot perfeksjonisme
W8. Hvordan få god selvfølelse?
W9. Respektfull grensesetting
W10. Når kravene blir for store
W11. Vilje versus kropp
W12. Ditt forhold til andre
W19. Dårlig samvittighet

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Hvis en bedrift betaler, fyll også ut:
Bedriftsnavn:Joomla templates by a4joomla