Individuell oppfølging

   

 

Kontaktinformasjon:

Linn Anette Solberg

Telefon: 91585493

Epost: linn(at)stresscoaching.no

 


Kontaktskjema

Navn:


E-postadresse:


Telefonnummer:

 

 

 

Trenger du hjelp til å få tilbake energien og forebygge fremtidig stress?

Da kan jeg hjelpe deg gjennom stresscoaching.

 

Stresscoaching er målrettet hjelp for å få stressen ut av kroppen, samt å forebygge fremtidig stress.

 

Fokus under stresscoaching

I begynnelsen er hovedfokus på å få stressen ut at kroppen, og sakte men sikkert få kroppen i balanse og bygge opp kreftene igjen.

Når du har fått tilbake overskuddet, rettes fokus hva som gjør deg stresset. Sammen identifiserer vi årsaken til stressen din og hva du kan gjøre for å redusere disse.

Stresscoachingen er også en læringprosess der du underveis lærer å takle fremtidig stress.

 

Jeg tilbyr også telefoncoaching

Bor du langt unna Oslo? Personlig fremmøte er ikke nødvendig. Så lenge du har tilgang til telefon og et rom hvor du kan være uforstyrret kan coaching gjerne foregå over telefon. Da avtaler vi tidspunkt og du ringer meg opp. 

 

Ta kontakt

Lurer du på om stresscoaching kan være noe for deg? Ta kontakt med meg ved å fylle ut kontaktskjemaet, så kontakter jeg deg så fort jeg kan.

Prisen for privatpersoner er 750 kroner (inkl. mva).

 

Er stresscoaching noe for deg?

”Når jeg ble utbrent, var det fra et tidlig tidspunkt viktig for meg å jobbe strukturert for å bli frisk. Gjennom coachingen med Linn fikk jeg helt fra starten klare retningslinjer og konkrete tiltak som ga rask effekt.

Linn har et godt utviklet opplegg med gode tiltak for å få igjen overskuddet, redusere belastningen til et nivå man tåler, og samtidig etablere et vern mot fremtidig stress og utbrenthet. Hun er flink til å tilpasse tiltakene slik at de passer hver enkelt, og hun har en god balanse mellom motivering for aktivitet og å holde igjen hvis man ønsker for mye for tidlig.

For meg har dette opplegget vært helt avgjørende for å kunne komme tilbake i arbeid og for å få tilbake helsen. Jeg kan på det sterkeste anbefale hennes tjenester.”

Vibeke

 

Online-foredrag

I tillegg til stresscoaching, holder jeg også ukentlige online-foredrag (webinarer) om teamer knyttet til stress og utbrenthet. Du kan lese mer om webinarene her.

 

Anbefaling fra webinardeltaker:

”Har hverdagen blitt uoverkommelig med mye stress, slitenhet eller kanskje til og med utmattelse?? Har du fått bekreftet fra lege at du er utbrent eller har stressrelatert utmattelse??

Jeg har fått en helt annen forståelse for mine utfordringer i hverdagen etter at jeg meldte meg på webinarene om stress og utbrenthet hos Linn Anette Solberg. For meg har det hjulpet MASSE å være med på webinarene og lese heftet om utbrenthet”.

Vivi

 

Joomla templates by a4joomla