Online-foredrag: Når tiden ikke strekker til

Mange av oss føler at presset øker over alt - både på jobb og hjemme. Det blir en evig kamp for å gjøre alt viktig og til rett tid, samt å rekke alle forpliktelser. Dette fører ofte til en følelse av at vi ikke strekker til - noe som igjen bidrar til stress, bekymringer og dårlig samvittighet. Hvordan kan du redusere denne stressfaktoren?

  • Er du grenseløs? Det er en utfordring av være et grenseløst menneske i et grenseløst samfunn. Du må lære å sette grenser - både overfor deg selv og andre. Men hvor går grensene dine? Hva er viktig for deg? Er grensetting vaskelig for deg, kan du også ha nytte av online-foredraget "Respektfull grensesetting".
  • Noe av det som stresser oss mest er ikke det vi gjør, men det vi ikke får gjort. Hvor realistisk er du? Har du mulighet for å rekke det du planlegger? Du lærer konkrete øvelser og tiltak du kan gjøre for å bli mer realistisk.

Foredragsholder er stressforsker/psykologisk atferdsviter Linn Anette Solberg.

Andre relevante online-foredrag

Pris pr. foredrag: 140-250.Prisen for et online-foredrag er 250 kr. Bestiller du fire eller flere foredrag får du kvantumsrabatt, og prisen blir 200 kr pr. foredrag. Bestill alle online-foredragene og du får ytterligere kvantumsrabatt, og prisen blir 140 kr pr. foredrag.

Last ned opptaket eller se det på internett. Opptaket av foredraget er tilgjengelig på internett i et helt år. Du kan dermed se det når det passer deg - med de pausene og repetisjonene som du trenger. Ønsker du å laste ned opptaket til din pc, har du også muligheten til det.

For mer informasjon kontakt oss på linn(at)stressradgivning.no

Bestilling av online-foredrag
Kryss av for ønsket foredrag (webinar).
Link til opptaket, foilene og faktura sendes til din e-post.

W5. Å få kontrollen tilbake
W6. Når tiden ikke strekker til
W7. Tiltak mot perfeksjonisme
W8. Hvordan få god selvfølelse?
W9. Respektfull grensesetting
W10. Når kravene blir for store
W11. Vilje versus kropp
W12. Ditt forhold til andre
W19. Dårlig samvittighet

Navn:
E-postadresse:
Telefonnummer:
Gateadresse:
Postnr:
Poststed:
Hvis en bedrift betaler, fyll også ut:
Bedriftsnavn:Joomla templates by a4joomla