Ønsker du å forstå, håndtere og forebygge stress og utbrenthet?

Da kan vi hjelpe deg gjennom individuell oppfølging, foredrag/kurs eller dvd-er.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller en avtale.

 

Kontaktinformasjon

epost: linn(at)stresscoaching.no

tlf: 91585493


STRESSCOACHING/-KONSULTASJON

 

 

FOREDRAG/KURS

Stresscoaching er målrettet hjelp for å få stressen ut av kroppen, samt å forebygge fremtidig stress.

 

Foredragene er for deg som trenger hjelp for å få tilbake energien, men ønsker et billigere alternativ enn individuell oppfølging.

Bor du langt unna Oslo? Personlig fremmøte er ikke nødvendig, coachingen kan gjerne foregå over telefon.

  I alt er det seks foredrag fordelt over fire måneder, men oppstart januar og august i Oslo.


FOREDRAG/SEMINAR FOR FORENINGER M.M.

 

 

DVD-er "Få energien tilbake"

Er dere flere som ønsker å forstå, håndtere og forebygge stress og utbrenthet? Jeg holder foredrag/seminar for foreninger m.m.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

For å gjøre de overnevnte foredragene tilgjengelig for folk også utenfor Oslo, har de blitt tatt opp. DVDene kan du bestille her.

     

LINN ANETTE SOLBERG - Stresscoach/foredragsholder

Bakgrunn. Jeg er psykologisk atferdsviter (hovedfag i psykologi) med spesialisering innen stress og utbrenthet. Jeg har tidligere jobbet i SINTEF med problemstillinger knyttet til stress og endringer i bedrifter, som rådgiver i Norges forskningsråd og med militærmedisin i Forsvaret.

Honningfella. Allerede før jeg var ferdig med studiene, fikk jeg drømmejobben som forsker ved SINTEF. Jeg gikk rett i det vi kaller ”honningfella”, og ble etter hvert utbrent.

Manglende kunnskap. Jeg opplevde at det var stor mangel på kunnskap hos helsevesenet, trygdeetat og arbeidsgiver om hvordan min utbrenthet skulle takles og behandles. Ingen kunne gi meg konstruktive råd eller forslag på hvordan bli frisk. Jeg måtte finne ut alt selv. Dette førte til at det tok mye lengre tid for meg å bli frisk enn nødvendig.

Her måtte noe gjøres!

Hjelper andre. I dag hjelper jeg personer å redusere stress i deres hverdag og bygge seg opp igjen etter utbrenthet.

Kunnskapsspredning. Gjennom foredrag m.m. bidrar jeg til økt kunnskap hos behandlere og i bedrifter.

Videreutvikling. En viktig del av jobben jeg gjør, er å videreutvikle fagfeltet og holde meg oppdatert om andres erfaringer og vitenskapelige studier og teorier. Dette danner grunnlaget for min fremtidige doktorgrad.

 

TESTIMONIER

”Tusen takk for et veldig informativt og interessant foredrag om stressmestring. Det var mye god tilbakemelding både da vi var der og i ettertid. Ditt foredrag anbefales til å åpne sinnet for hvilke reaksjoner kroppen kan gi ved for mye stress og belastninger. Tankevekkende var det! Tusen takk for at du ga så mye av deg sjøl.”

PEFO - Personellforbundet

 

”Vil bare takke for et veldig bra og innholdsrikt seminar i dag! Takk for at du vil dele dine erfaringer og viten! Det var veldig lærerikt.”

Knut, deltaker på seminar om stresshåndtering

 

”Foredragene har vært en flott bevisstgjøring i min prosess. Du er kjempedyktig, er inspirerende og har så masse god kunnskap synes jeg. Du byr på deg selv på en fin måte og det blir en god balanse mellom egne erfaringer og det faglige. Du er kunnskapsrik, ydmyk, lydhør og god å formidle. Du gjør en viktig og god jobb, Linn.”

Hanne, deltaker på foredragsserien ”Få energien tilbake”

Joomla templates by a4joomla