Behandling

 

Fordi utbrenthet er en sammensatt lidelse, er det en stor fordel, om ikke en nødvendighet, å kombinere flere forskjellige behandlingsformer:

  • medisinsk undersøkelse for å oppdage og behandle eventuelle underliggende sykdommer eller lidelser, eller skader eller mangler som følge av rovdriften som kroppen har vært i gjennom
  • fysioterapi/massasje for å behandle eventuelle fysiske problemer som følge av muskulære spenninger forårsaket av stress, press og overbelastning
  • psykoterapi eller stresscoaching for å hjelpe pasienten finne bedre balanse mellom hvile, fritid og jobb

   

Andre behandlinger og tiltak

De fleste utbrente har også behov for hjelp med aktivitetstilpasning, ernæring og søvn – alle sentrale for å bli frisk av utbrenthet. Flere terapier kan bidra her. Det kan være en fordel med en terapeut med tverrfaglig kunnskap/erfaring.

 

 

Neste (Medisinsk undersøkelse) >

 

 

Er stresscoaching noe for deg?

”Når jeg ble utbrent, var det fra et tidlig tidspunkt viktig for meg å jobbe strukturert for å bli frisk. Gjennom coachingen med Linn fikk jeg helt fra starten klare retningslinjer og konkrete tiltak som ga rask effekt.

Linn har et godt utviklet opplegg med gode tiltak for å få igjen overskuddet, redusere belastningen til et nivå man tåler, og samtidig etablere et vern mot fremtidig stress og utbrenthet. Hun er flink til å tilpasse tiltakene slik at de passer hver enkelt, og hun har en god balanse mellom motivering for aktivitet og å holde igjen hvis man ønsker for mye for tidlig.

For meg har dette opplegget vært helt avgjørende for å kunne komme tilbake i arbeid og for å få tilbake helsen. Jeg kan på det sterkeste anbefale hennes tjenester.”

Vibeke

 

Anbefaling fra webinardeltaker:

”Har hverdagen blitt uoverkommelig med mye stress, slitenhet eller kanskje til og med utmattelse?? Har du fått bekreftet fra lege at du er utbrent eller har stressrelatert utmattelse??

Jeg har fått en helt annen forståelse for mine utfordringer i hverdagen etter at jeg meldte meg på webinarene om stress og utbrenthet hos Linn Anette Solberg. For meg har det hjulpet MASSE å være med på webinarene og lese heftet om utbrenthet”.

Vivi


Joomla templates by a4joomla